
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy megkönnyítsük vásárlását.
A szatmári kertekben és a Tisza árterében bio minőségben termő penyigei kékszilvát mosás és magozás után, cefre érlelő kádakban a gyümölcsösség megőrzésének érdekében állandó hőmérsékleten, hűtve, keverés mellett kb. 20 napig készítjük elő a főzésre. A lepárlás kisüsti eljárással, többszöri finomítással történik. A kész párlatot érlelés után töltjük palackokba. Az alapanyag előállítási folyamatát, a feldolgozás menetét mindenkor a Biokontroll Hungária Kht. ellenőrzi és tanúsítja! A Szatmári szilvapálinka földrajzi eredetvédett termék!
Összetevők: bio szatmári szilvapálinka és kezelt ivóvíz
Töltősúly: 0,5 l, alkoholtartalom 42 % v/v
Termékkód: 1401